svētdiena, 2014. gada 16. novembris

Ko vilkt mugurā šoziem? (Must-have 2014/2015 ziema)

Rakstā vēlējos padalīties ar savām idejām, kādu apģērbu izvēlēties, kā to kombinēt un kas ir aktuāls ikdienas apģērbā šoziem. Rakstam būs vairākas daļas, tajās mēģināšu aptvert visu garderobi. Visus šos apģērbus var vilkt un darbu (kur nav īpaši augstu prasību), skolu vai augstskolu. Tos kombinējot ar aksesuāriem var panākt ikdienišķāku vai svinīgāku efektu.

Ievietotie attēli ar apģērbiem ir ņemti no dažādiem apģērbu interneta veikaliem, diemžēl tie pārsvarā ir ārzemju, bet labā ziņa - tie piegādā uz Latviju (par minimālu maksu vai bezmaksas), katram apģērbam pievienoju linku, kur tos vari atrast un, ja iepatīkas arī iegādāties (izņemot H&M, viņu mājas lapā nav šādas opcijas, tos meklējiet veikalos Latvijā). Raksta mērķis nav jums likt šos apģērbus iegādāties vai reklamēt, bet, lai smeltos idejas savas garderobes papildināšanai. Līdzīgi apģērbi ir atrodami jebkuros citos veikalos Latvijā.


Pirmajā raksta daļā par virsjakām, šallēm un apaviem:


Stilīgie mētelīši un baikeru stila ādas jaka ir aktuālas tendences šoziem. Visticamāk šāda tipa apģērbs nebūs piemērots kārtīgam salam, tāpēc, mūsu platuma grādos, garderobē jāiekļauj viena ļoti bieza jaka, vēlams ar kapuci, neatkarīgi no tā cik ļoti tā atbilst modes tendencēm.

1. Tvīda mētelis ar oderi un mākslīgās kažokādas apkaklīti. Klasisks mētelis ar mūsdienīgu griezumu. Derēs dodoties uz darbu vai augstskolu, Asos €135,07. /apskatīties, iegādāties/

2. Tava drauga vai brāļa mētelis jeb boyfriend mētelis. Liela izmēra tvīda mētelis, aktuāls arī šoziem, Boohoo € 61. /apskatīties, iegādāties/

3. Silta ziemas jaka aukstajam laikam, Zara € 129. /apskatīties, iegādāties/

4. Mākslīgās ādas jaka ar oderi, H&M. /apskatīties/



Šoziem aktuālas lielas šalles. Tās var būt smalka vai rupja adījuma, ar rakstiem, svītrām, rūtīm, melnbaltiem rakstiem vai krāsainiem akcentiem. Tās palīdzēs uzglabāt papildus siltumu, atsvaidzinās tavu garderobi neieguldot lielus līdzekļus. Kombinē pie virsjakām.

1. Mīksta, liela adīta šalle. Asos,  €21,33. /apskatīties, iegādāties/

2. Šalle ar rakstu. H&M. /apskatīties/

3. Šalle ar svītrām, Zara 22,95.  /apskatīties, iegādāties/




Esot apavu veikalā, acis vairāk lūkojas tieši uz puszābaciņiem. Pašai personīgi ļoti patīk puszābaki ar papēdi (2). Ziemā vieglāk ir pārvietoties ar zābakiem bez papēža - aktuāli vīrišķīga stila apavi (1). Pilnīgi noteikti nevarēs iztikt bez siltiem sniega zābakiem, kuriem neslīd zole. Ideālā variantā, ja tiem jābūt ūdens izturīgiem, piemēram, Timberland firmas zābaki (3). Šie zābaki bija ļoti populāri pirms kāda laika, šoziem tendences mainījušās, bet svarīgākais, lai kājām ir silti, vai ne?

1. Melni siltināti sieviešu zābaki ar rāvējslēdzēju un siksniņu. Danija €109. /apskatīties, iegādāties/

2. Dažāda stila puszābaki ar papēdi. H&M. /apskatieties/

3. Timberland 6 IN Premium (TI4-d) apavi. Get style, €105,09 /apskatīties, iegādāties/

Idejas no Pinterest

fall.
collagevintage.com
Oversize scarf
just-another.me
Fall Layers
media-cache-ec0.pinimg.com

Rakstu sagatavoja Līva
viņai patīk mode un viņa seko līdzi modes aktualitātēm

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru